Respectarea dreptului la confidentialitate a datelor cu caracter personal

 

Cuprins

  1. Introducere
  2. Contextul Legislativ
  3. Date cu caracter personal
  4. Preluarea si prelucrarea anonima a datelor
  5. Dezvaluirea si transferul datelor cu caracter personal
  6. Drepturile dvs.
  7. Cookie-uri
  8. Intrebari, nelamuriri, reclamatii

 

1.Introducere

Website-ul www.eurocerad.ro este administrat de catre SC Eurocerad International SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Bd. Ing. Gheorghe Duca, Nr. 24, etaj 4, ap. 8, Sector 1, Bucuresti inregistrat la Registrul Comertului sub nr. J40/3817/2009, CIF: RO25329026.

Aceasta politica rezuma informatiile identificabile personal pe care le putem colecta prin intermediul website-ului si modul in care putem utiliza aceste date. S.C. Eurocerad International S.R.L. va culege numai informatii pe care Utilizatorul le ofera voluntar.

 

2.Contextul legislativ

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

Regulamentul GDPR il puteti accesa la urmatorul link: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=RO

 

3.Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: numele, numarul de telefon sau adresa de email sau alte date cu caracter personal in masura in care acestea sunt trimise de catre vizitator la adresa office@eurocerad.ro, adresa de mail prezenta pe site-ul www.eurocerad.ro . De asemenea, datele de mai sus sunt colectate de catre S.C. Eurocerad International S.R.L. in masura in care aceste date sunt comunicate de vizitator prin telefon, la numarul de contact existent pe site.

4.Preluarea si prelucrarea anonima a datelor

Puteti vizita acest site de web fara a ne comunica identitatea dumneavoastra. Vom culege informatii informatii generale (prin intermediul cookie-urilor), precum tipul de browser pe care il utilizati, fisierele pe care le solicitati si numele domeniului si tara din care solicitati informatiile. Aceste informatii pot fi folosite in scopuri statistice; veti ramane un utilizator anonim.

 

5.Dezvaluirea si transferul datelor cu caracter personal

S.C. Eurocerad International S.R.L. colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal pe teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date cu caracter personal unor entitati din Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

 

6.Drepturi

Regulamentul GDPR ofera utilizatorului anumite drepturi. Aveti dreptul de a va informa, la cerere, daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, iar daca acestea sunt prelucrate, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora.

Ne puteti solicita rectificarea datelor dvs. cu caracter personal incorecte si puteti completa datele incomplete atunci cand considerati ca este necesar.

Aveti dreptul, in conditiile legii, de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal.

Aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal. In acest caz, datele pot fi marcate si prelucrate de catre SC Eurocerad International SRL doar in anumite scopuri.

Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal in cauza a fost efectuata pe baza consimtamantului.

Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal furnizate, in format structurat, uzual si care poate fi identificat de aparate. Aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati, fara obiectii din partea SC Eurocerad International SRL.

Aveti dreptul de a va opune oricand fata de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre SC Eurocerad International SRL.

Aveti dreptul de a depune o plangere catre SC Eurocerad International SRL sau catre autoritatea competenta privind protectia datelor: Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – www.dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

 

7.Cookie-uri

Dorim sa va informam ca acest website utilizeaza cookie-uri, pentru o mai buna functionare a website-ului si pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra online.

Cookie-urile sunt mici fisiere cu date pe care un website il salveaza in dispozitivul pe care il utilizati atunci cand il vizitati. Prin cookie-uri website-ul memoreaza actiunile si preferintele dumneavoastra (limba, dimensiunea caracterelor sau alte preferinte de afisare) pe o perioada de timp ce difera in functie de cookie-ul utilizat.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Pentru mai multe detalii, va rugam accesat Politica de utilizare cookies.

 

8.Intrebari, nelamuriri, reclamatii

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile dvs. personale sau daca doriti sa va executati drepturile sau aveti nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati prin trimiterea unui e-mail la office@eurocerad.ro

Start typing and press Enter to search